Germencik Ziraat Odası

ZOBİS
Germencik Ziraat Odası > Haberler > 2017-2018 Zeytin ve Zeytin yağı sezon açılışını gerçekleştirdik

2017-2018 Zeytin ve Zeytin yağı sezon açılışını gerçekleştirdik

Katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık’a, Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a, Söke Ziraat Odası Başkanı M.Kemal Kocabaş’a, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir'e, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Hüseyin Mermer’e, İlçe Tarım Müdürü Turan Dursun’a, Germencik İlçe Müftüsü Recep Çalışkan’a, Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi’ye, Germencik Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ercüment Savran'a, Halkbankası Müdürü Özlem Bilginer’e, Kemalpaşa Organize sanayi Başkanı Kamil Porsuk’a ve yapılan bu organizasyona öncülük eden Olea Zeytinyağı fabrikası yönetim kuruluna, müdürü Tuncay Akyel’e, fabrika çalışanlarına ve tüm çiftçilerimize teşekkür ederim.

İncirimizin tanıtımında önemli rolü olan incir festivali gibi Germencik'in zeytin ve zeytin yağını da güzel bir festival ile dünya markası haline getirmek için zeytin üreticileri ve zeytin yağı fabrikalarının da fikirlerini alarak çalışmalara başlayacağız. Tüm üreticilerimizin bereketli bir sezon geçirmelerini dilerim.